Akredite Oda ve Borsalar “İyi Uygulamalar” Eğitimi Düzenlendi

  • 18.02.2015
  • BilecikTSO


      Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 3.-4.-6.-8. ve 9. dönemlerde akredite olan 97 Oda/Borsanın genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularına yönelik olarak “Akreditasyon Sistemi Bilgilendirme ve iyi Uygulamalar Eğitimi” düzenledi. Eğitimler, 17 Şubat 2015 tarihinde TOBB Sosyal Tesisleri eğitim salonlarında TOBB Akreditasyon Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitime Odamız Genel Sekreteri Yalçın YILDIZ ve Akreditasyon Sorumlusu M. Onur ÇAKIR katıldı.

    Akreditasyon Standardı gereklilikleri ile akreditasyon çalışmaları sürecinde tespit edilmiş ve Oda/borsalarda gelişmeye açık olan konular üzerine bilgi paylaşımının yapıldığı seminerde; Yönetim ve Oda/Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi (Stratejik Planlama), Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi, Danışmalık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret, Satış Salonları ve Laboratuvarlar kriterleri çerçevesinde; her bir kriter için ayrı ayrı Oda/Borsalarımızdaki mevcut iyi uygulamalar hakkında da örnekler paylaşıldı.

    Eğitimin ikinci oturumunda ise 7 oda/borsa temsilcisi kendi oda/borsalarındaki iyi uygulamalar hakkında sunumlar gerçekleştirdiler.
 

  • Akredite Oda ve Borsalar “İyi Uygulamalar” Eğitimi Düzenlendi
  • Akredite Oda ve Borsalar “İyi Uygulamalar” Eğitimi Düzenlendi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç