BİLECİK EKONOMİ DERGİSİ 2. SAYI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

• 19.02.2015

Odamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyelerimizi ilgilendiren duyurulardan Odamız üyelerini zamanında ve doğru bir biçimde haberdar etmek amacıyla doyurucu içerik ve gündemlerle 80 sayfa olarak hazırlanan BİLECİK EKONOMİ Dergisi Ocak Ayı sayısıyla yayın hayatına başlamıştır.

BİLECİK EKONOMİ Dergisi ilk sayısında mermer sektörü ön planda tutuldu ve sektörün önde gelen isimlerinden sektörde yaşanan problemler hakkında röportajlar alındı. BİLECİK EKONOMİ Dergisi 2. Sayısında bu defa, yine ilimiz ekonomisinde önemli yer tutan “Seramik” Sektörü derinlemesine incelenecek ve yine sektörün önde gelen isimlerinden röportajlar alınacaktır.

BİLECİK EKONOMİ Dergisi tüm üyelerimize ve kamu kurumlarına ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Dergimizi interaktif olarak takip etmek isteyen üyelerimiz www.bileciktso.org.tr adresinden veya http://www.bileciktso.org.tr/Portals/232/e-dergi/index.html linkinden ulaşabileceklerdir.

3 aylık periyodlarla, 1.500 adet yayınlanacak olan BİLECİK EKONOMİ dergimizin 2. sayı çalışmaları başlamış olup, 2. sayıda reklam vermek isteyen üyelerimizin 27 Şubat 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.

Reklam sayfaları ve fiyat bilgileri aşağıda bilginize sunulmuştur.

Reklam Verilecek Alan                                              Fiyatı                            Reklam Adedi
Dergi Arka Kapak (Dış)                                            2.000 TL                               1 Sayı
Dergi Arka Kapak (İç)                                               1.500 TL                               1 Sayı
Dergi Ön Kapak (İç)                                                  1.750 TL                               1 Sayı
Dergi İç Sayfalar (Tam Sayfa)                                      500 TL                               1 Sayı
Dergi İç Sayfalar (Yarım Sayfa)                                   250 TL                                1 Sayı

NOT

1) Fiyatlar KDV hariçtir.
2) Reklam Tasarımı isteyen firmalara ücretsiz destek sağlanacaktır.

• BİLECİK EKONOMİ DERGİSİ 2. SAYI ÇALIŞMALARI BAŞLADI