Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası “Yeni Akreditasyon Sistemi Denetimi öncesi Hazırlık ve Yönlendirme Tetkiki” geçirdi.

  • 15.11.2023
  • BilecikTSO
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası “Yeni Akreditasyon Sistemi Denetimi öncesi Hazırlık ve Yönlendirme Tetkiki” geçirdi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın kalite ve akreditasyon kriterleri, yeni akreditasyon standartları, güncellenen yeni koşullar, bu koşullar doğrultusunda hazırlanması gereken stratejik planlar konusunda hazırlık ve yönlendirme analizleri tetkikleri ISO 9001 , ISO 14001 ve ISO 45001 Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi / İş Güvenliği Uzmanı Mümin Bakkal tarafından yapıldı.
Toplantıya; Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol, Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Sorumlusu- Muhasebe Müdürümüz Ümit Aysev Güçlü, Ticaret Sicil Müdürümüz Nahit Menteşe, Ticaret Sicil Müdür Yardımcımız Seda Yalçınkaya, Sekreterimiz Yasemin Kapukaya, Araştırma Memurumuz Beyza Badak, Oda Muamelat Memurumuz M. Koray Kılıç ve Özel Kalemimiz İsmet Kutlu katıldı.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün; “Sözlerinde, TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemi Oda ve Borsaların üyelerine “Beş Yıldızlı Hizmet” vermesi için fırsat oluşturmaktadır. Göreve geldiğimiz günden itibaren bize yol gösteren Akreditasyon sistemini önemsiyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizi de yeni sistem rehberliğinde geliştirerek üyelerimizin memnuniyetini daha da yukarı noktalara taşıyacağız.” dedi
İki gün süren denetimde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi ve Danışmanlık-Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslararası Ticaret gibi konular detaylı bir şekilde incelendi.


  • Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası “Yeni Akreditasyon Sistemi Denetimi öncesi Hazırlık ve Yönlendirme Tetkiki” geçirdi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç