• 05.12.2023
Kocaeli Sanayi Odası organizasyonunda, Kocaeli AB Bilgi Merkezi ve TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde, Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Kapsamında, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Özel Sektörün Rolü ve Önemi” paneli düzenlendi.
Kocaeli Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen ve TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Babalık’ın açılış konuşmalarıyla başlayan panele, Kocaeli Üniversitesi Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün, Mapsis Metal A.Ş. Yöneticisi Filiz Akkaş Demir, SEBUKA platformu Kurucusu Avukat Aslı Karataş, Kocaeli ŞÖNİM Müdür Uzm. Sosyal Çalışmacı Tuğba Güneş ve İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas konuşmacı olarak katılım sağladı.
Kadına yönelik şiddet konusunda bilgi ve farkındalık oluşturması planlanan etkinlikte, şiddetin olumsuz etkileri, psikolojik süreçler, yasal haklar ve kadınların çalışma hayatında karşılaştığı sorunlar ele alındı. AB Toplumsal Cinsiyet Politikaları ve Stratejiler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Anılan panele Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Nedime Filiz Eğilmez, İcra Kurulu üyemiz Elif Aşkar ve Oda personelimiz Yasemin Kapukaya katıldı.
Misafirperverliklerinden dolayı Kocaeli Sanayi Odasına teşekkür ederiz.
  • Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Özel Sektörün Rolü ve Önemi” paneline katıldık.