"Yeşil Mutabakat Eğitimi ve Karbon Ayak İzi Ölçüm Danışmanlığı" Projesi

• 06.12.2023
Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Odamız tarafından BEBKA tarafından 2023 yılı Teknik Destek Programı kapsamında "Yeşil Mutabakat Eğitimi ve Karbon Ayak İzi Ölçüm Danışmanlığı" projesi yazılarak kalkınma ajansımıza teknik destek başvurusu yapıldı. BEBKA tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde Odamız tarafından yazılan proje teknik destek almaya hak kazandı.
BEBKA Genel Sekreter V. Sabri BAYRAM, BEBKA Bilecik Koordinatörü Banu Çiçek GÜNGÖRDÜ, Odamız Genel Sekreteri Doğan Gürkan AKYOL ve Muhasebe Müdürümüz Ü. Aysev GÜÇLÜ’ nün katılımıyla Bilecik Yatırım Destek Ofisi'nde düzenlenen törenle teknik destek sözleşmesi imzalandı.
Proje kapsamında Bilecik ilinde faaliyet gösteren Odamız üyesi sanayi kuruluşlarına yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunularak sürdürülebilir üretimin desteklenmesi planlanıyor.
Proje yazım konusunda bizlere destek veren Odamız akademik danışmanı Prof. Dr. Tolga TORUN’a, BEBKA Bilecik Yatırım Destek Ofisi personellerine ve Odamızın değerli personellerine teşekkür ederiz.
  • "Yeşil Mutabakat Eğitimi ve Karbon Ayak İzi Ölçüm Danışmanlığı" Projesi