Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde İKAF-24 İstişare Toplantısı yapıldı

  • 12.12.2023
  • BilecikTSO
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonuyla 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde Anadolu Üniversitesinde gerçekleşecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) hazırlıkları kapsamında üniversiteler ile illerin koordinasyonunu artırmak amacıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde toplantı gerçekleştirildi.
BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş, Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. H. Tezcan Uysal, Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Cemal Yiğit, Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay katıldı.
Geçtiğimiz yıl gerçekleşen organizasyona çok büyük bir ilgi olmuş, on binlerce öğrenci ve yüzlerce firma, kurum ve kuruluş kariyer fuarında yerini almıştı.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde İKAF-24 İstişare Toplantısı yapıldı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç