• 15.12.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Meybem Mesleki Yeterlilik Belgelendirme A.Ş. tarafından yürütülen “Motorlu Kara Taşıtları Sorumlusu Seviye-5” Sınavları 15 Ekim Cuma günü; Odamızda yazılı sınav olarak, Şahin otomotiv’de uygulamalı sınav şeklinde gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN; “Düzenlenen Sınavlara ve uygulamalara giren tüm katılımcılara başarı dileklerini ileterek, Emlak Danışmanlığı, Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu ve diğer meslek grupları için gerekli olan belgelendirme sınavlarının da gelecek dönemlere dahil edileceğini sözlerinde ifade etti.”

BİLECİK TSO ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından düzenlenen Motorlu Kara Taşıtları Alım ve Satım Sorumlusu Mesleki Yeterlilik Belgesini almak için müracaat eden katılımcılar, Yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olmaları gerekmektedir.

Sınavlarda MEYBEM değerlendiricisi Tahsin ÇÖREZ görev aldı. Uygulamalı sınavın gerçekleştirilmesi için gün boyu işyerini sınavlara tahsis eden Şahin Otomotiv Firma sahibi Nuri Şahin’e teşekkür ederiz.

• BİLECİK TSO VE MEYBEM A.Ş. İŞBİRLİĞİ’NDE “MOTORLU KARA TAŞITLARI SORUMLUSU SEVİYE-5” SINAVLARI DEVAM EDİYOR