Bilecik TSO Bünyesindeki 06 no’lu “Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Grubu” Meslek Komitesi Ocak Ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

  • 04.01.2024
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan, 06 no’lu “Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Grubu” Meslek Komitesi Ocak Ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün’ün MK Üyesi olarak katılımıyla, 06 no’lu Meslek Komitesi Başkanı Zeki Şahan Başkanlığında Meslek Komitesi Üyesi Hakan Durmaz, Odamız Üyesi İsmail Yıldırım ve Muhasebe Müdürümüz Ümit Aysev Güçlü’nün katılımıyla gerçekleşti.
06 no’lu Meslek Komitesi “ Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Grubu” MK Başkanı Zeki Şahan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda sektörel sorunlar ve çözüm önerileri, 2024 yılı Çalışma Programlarının konu başlıklarının belirlenmesi hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.



  • Bilecik TSO Bünyesindeki 06 no’lu “Toptan ve Perakende Ticareti Meslek Grubu” Meslek Komitesi Ocak Ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç