• 04.01.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan, 10 no’lu “Gıda Maddeleri İmalatı Meslek Grubu” Meslek Komitesi Ocak Ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün’ün katılımıyla, 10 no’lu Meslek Komitesi Başkanı Tacettin Güven’in Başkanlığında, Başkan Yardımcısı Cemil İnce, Meslek Komitesi Üyeleri; Azer Sarı, Levent Ağca, Kadir Durmaz ve Odamız Genel Sekreteri Doğan Gürkan Akyol katılımıyla gerçekleşti.

10 no’lu ”Gıda Maddeleri İmalatı Grubu” MK Başkanı Tacettin Güven Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, sektörel konular masaya yatırılarak önümüzdeki 2024 yılı döneminde sektör üyelerinin sorunları çözümü ve sektörün gelişimi adına işbirliği içinde somut adımlar programlandı.
  • Bilecik TSO Bünyesinde olan 10 no’lu “Gıda Maddeleri İmalatı Meslek Grubu” Meslek Komitesi Ocak Ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.