10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

• 10.01.2024
Sevgili Gazetecilerimiz,
Görevlerini fedakarlıkla yerine getiren, gerçeği arayan ve toplumu bilgilendiren değerli gazetecilerimizin günü kutlu olsun! Başta özgür basın ilkesine bağlı kalarak, objektiflikten ödün vermeden yaptığınız bu kutsal meslek, demokrasinin temel taşlarından biridir. Sizler, toplumun gözü, kulağı ve vicdanısınız.

Her gün zorlu koşullarda, haber peşinde koşarken gösterdiğiniz cesaret, özveri ve bağımsız duruşunuz takdire şayandır. Bilgiye ulaşma, doğru ve tarafsız habercilikle toplumu aydınlatma görevinizi layıkıyla yerine getirdiğiniz için size minnettarız.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, güçlü kalemlerinizin hep özgürce yazmaya devam etmesini dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,

Mehmet ERGÜN