• 14.02.2024
Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sayın Bülent Özcan, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ve Meclis Başkanımız Şermin Kahraman’ı ziyaret etti.
Ağırlamada, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Disiplin Kurulu Başkanımız Harun Öztürk ve Odamız Danışmanları yer aldı.
Ziyaret esnasında, Avrupa Birliği tarafından sağlanan fon imkanları hakkında karşılıklı olarak paylaşımlarda bulunuldu.

Başkanımız Mehmet Ergün, öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı Sn. Özcan’a teşekkürlerini iletti. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının 2024 yılı çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Talep ve beklentilerimiz aktarıldı.
Ziyaret günün anısına fotoğraf çektirilmesi ve karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

• Dış İşleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sayın Bülent Özcan’dan Bilecik TSO Ziyareti