Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Toplantısına Katıldık.

• 14.02.2024
Kocaeli Sanayi Odasının Koordinatörlüğünü yönettiği Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Nedime Filiz Eğilmez, başkan yardımcılarımız Berna Akdemir Çelik, Tuğba Akbaş İbiş, Kurul Üyelerimiz; Bahriye Karaçayır, Kadriye Olgun ve Merve Ünsal katıldı. Bölgelerarası sorun ve çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantı Kocaeli Kagik Başkanı Nurcan Babalık ve Nedime Filiz Eğilmez' in karşılıklı hediye takdimi sonrası sona erdi.
  •  Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Toplantısına Katıldık.