• 15.02.2024
Bilecik Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu İnşaat sektörü paydaşları ile yaptığı istişare toplantısına 4 ve 12 nolu meslek komite üyelerimizle katılım sağladık.
Odamız İnşaat sektörü temsilcileri, İlimizdeki Mimarlık ve Mühendislik meslek odaları temsilcileri, yapı denetim şirketleri ve Bilecik Belediyesi temsilcileri ile ilimizin İnşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.
Bilecik Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğümüze hem Odamızda yapılan toplantılara katılım sağladıkları hem de müdürlük bünyesinde sektör temsilcilerini bir araya getirdiği için çok teşekkür ederiz.
  • Bilecik Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü İnşaat sektörü paydaşları ile yaptığı istişare toplantısı