• 18.02.2024
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, TGK 27. Başkanlar Kurulu toplantısı için geldikleri Bilecik’imize, Valilik, Belediye ve Üniversite’nin ardından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bilecik İletişim ve Medya Derneği Başkanı Mehmet Ergün’ün daveti üzerine kentimizde bulunan Türkiye’nin en büyük çatı örgütü olan TGK’nın Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tahir Gülebak, Mehmet Emin topçu, Osman Koca, Gaye Coşkun, Ali Özdemir, Sinan Tunç ve Kürşat Tuncel, Mevlüt Yeni, Mehmet Çelik, Atilla Durak, Ercan Atay, Cem Kaytan ile Vahap Güner, bina girişinde Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün tarafından karşılanarak makamında ağırlandı. Sonrasında Odamız Meclis toplantı salonunda, Genel Başkan Nuri Kolaylı Başkanlığında ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
(TGK) Yönetim Kurulu toplantısında Başkanımız Mehmet Ergün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kentteki basın mensuplarının taleplerini iletti.
Gerçekleşen ziyaretin sonunda, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ergün, TGK Genel Başkanı Sn. Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Hediye takdiminin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı alınmasıyla ziyaret sona erdi.

• Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK), Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.