• 20.02.2024
İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) özel sektör bilgilendirme webinarı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirildi.
Söz konusu webinarda; İDİS Sitemi Nedir? Hangi Ürün Guruplarını Kapsamaktadır? Kayıt Zorunluluğu Olan Mükellefler Kimlerdir? Mükelleflerin güvenlikli etiket/işaret talepleri için nasıl başvuruda bulunabilirler? İnşaat demirlerinin, inşaat demiri bağlarının ve laboratuvar numunelerinin tamamının İDİS’e kayıt yapılması zorunlu mudur? Gibi soruların konuşuldu ve üyelerimizin soruları cevaplandı.
Webinara Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Meclis Üyemiz Bahattin Baran ve Odamız Genel Sekreteri D. Gürkan Akyol katıldı.
  • İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) özel sektör bilgilendirme webinarına katıldık.