• 09.03.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bakan Yardımcıları ve Bakanlık bürokratları ile 365 Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği toplantı salonunda düzenlenen, "Oda/Borsa İstişare toplantısı"na katıldı.
Toplantıda, reel sektörün sıkıntıları, talep ve çözüm önerileri paylaşıldı.
  • BİLECİK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ERGÜN TOBB “ODA VE BORSA İSTİŞARE TOPLANTISI” NA KATILDI.