Bilecik TSO Başkanı Ergün’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması yapıldı

• 10.03.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün’e bugün gerçekleştirilen Bilecik TSO Yeni Stratejik Plan toplantısı sonunda, sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Pasta kesimini tüm katılımcılar ve TSO Personelleri ile beraber gerçekleştiren Başkan Ergün, kutlama için teşekkürlerini iletti, Başkan Ergün tebrik edilerek yeni yaşı için iyi dileklerde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ün doğum günü sebebiyle tebriklerini ileten TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na teşekkür ederiz.

• Bilecik TSO Başkanı Ergün’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması yapıldı