BİLECİK TSO’DA “SİGORTA ÇALIŞTAYI” YAPILDI

• 10.03.2024
Finans ve Sigorta Faaliyet Grubu Meslek Komitesi öncülüğünde “SİGORTA ÇALIŞTAYI” Eğitim ve Yönetim Danışmanı Kazım Demirel ve Teknik Müdürü Faruk Kuzunun sunumlarıyla Odamız Meclis Toplantı salonunda gerçekleşti.
Çalıştaya 07 no’lu Finans ve Sigorta Faaliyet Grubu Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sigorta Acenteleri ile Acentelerde çalışan personeller katıldı.
Çalıştay kapsamında, Yangın ve Mühendislik Sigortaları, Müşteri İlişki Yönetimi konuları hakkında sunum ve paylaşımlarda bulunuldu.
Programın sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ve Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Meclis Katip Üyemiz Berat Emre Öztürk, 07 no'lu Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Kadir Çolak, Eğitim ve Yönetim Danışmanı Kamil Demirel ve Teknik Müdürü Faruk Kuzu’ya Değerli sunumları ve katılımları için teşekkür ettiler.
  • BİLECİK TSO’DA “SİGORTA ÇALIŞTAYI” YAPILDI