• 10.03.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ve Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Odamız üyesi Burhan Cengiz yeni işyeri olan BGC İnşaat Müteahhitlik Ltd.Şti.’nin açılışına katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, BGC İnşaat Müteahhitlik Ltd.Şti. Firma Sahibi Burhan Cengiz’e yeni işyerinin hayırlı olmasını dileyerek, bol bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

• Odamız üyesi Burhan Cengiz yeni işyeri olan BGC İnşaat Müteahhitlik Ltd.Şti. açıldı