• 10.03.2024
Odamız Üyesi Mehmet Ali Karataş’ın Bahçelievler Mahallesi Şeyh Edebali Bulvarı No: 2’de yer alan yeni İşyeri “ŞEYH EDEBALİ SEÇ MARKET” açılışını Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ile birlikte, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Meclis Üyemiz Bahattin Baran, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Cumhur ittifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ile Siyasi Parti ve STK temsilcileri yaptılar.

Market sektöründe faaliyet gösteren işyerinin açılış kurdelası beraber kesilirken; Başkan Ergün İşyeri yetkili ve çalışanlarına açılan yeni işyerlerinin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, bol bereketli kazançlar getirmesini diledi.
  • ODAMIZ ÜYESİ “ŞEYH EDEBALİ SEÇ MARKET” YENİ ŞUBE AÇILIŞINA YÖNETİM KURULUMUZ KATILDI