BİLECİK TSO TARAFINDAN BİLECİK BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ.

• 12.03.2024
Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından kent merkezinde kurulan iftar çadırlarında 12 Mart Salı günü hemşerilerimize Odamız tarafından iftar yemeği verildi.

Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bu geleneğin yaşaması ve paylaşmanın manevi huzurunu yaşamanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, On bir ayın sultanı Ramazan ayı’nın rahmetiyle bereketiyle, mağfiretiyle, ülkemize, milletimize üyelerimize ve tüm islam alemine sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini dilerim. Tüm üyelerimizin ve hem Şehrilerimizin Ramazan-ı Şerefi Mübarek olsun. Allah kabul etsin.” dedi.

Maneviyatın ve gönül köprülerinin güçlendiği iftar programına, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meslek Komitesi Üyelerimiz, Kadın Girişimciler İcra Kurulumuz, Genç Girişimciler İcra Kurulumuz, Disiplin Kurulumuz ile Bilecik TSO Personellerimiz ve çok sayıda hemşehri’miz katıldı.

İhtiyaç sahibi hemşehri'lerimiz için bu organizasyonu hazırladığı için Bilecik Belediyesine, destek veren ve verecek olan tüm kişi ve firmalara teşekkür ederiz.

• BİLECİK TSO TARAFINDAN BİLECİK BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ.