• 18.04.2024
Odamız Üyesi Akgün Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Pazaryeri Şubesi Genel Müdürü Bülent Soysaldı' ya nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Abdülselam Ağdağ ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız A. Mert Yıldırım katıldı. Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
  • Odamız Üyesi Akgün Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Pazaryeri Şubesini Ziyaret Ettik.