• 19.04.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Yapı Sektörü’nün Lider Fuarı, Tüyap Yapı, Mimarlık, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı.
Bu yıl 46.cisi düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı 22-25 Nisan 2024’de kapılarını açtı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan organizasyon Türkiye’nin en büyük inşaat ve yapı malzemeleri fuarı niteliğinde.
Fuara katılan Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Ercan ÖZTÜRK, Meclis Üyesi, Bahattin BARAN ve Odamız İnşaat ve Yapı Malzemeleri Komiteleri üyesi katılımcılar ile Yalıtım, Kaplama, Yapı kimyasalları, Boya, Kapı, Beton ve Donatı elemanları, Kaba Yapı, tesisat, çevre düzenleme, İklimlendirme, mutfak, doğrama ve daha birçok sektörde sunulan yeni ürünleri ve son gelişmeleri incelediler, ürün temsilcileri ile bire bir görüşme imkanı buldular.
  • Türk Yapı Sektörü’nün Lider Fuarı, Tüyap Yapı, Mimarlık, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldık.