BİLECİK TSO İZMİR VALİSİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’I ZİYARET ETTİ

• 19.04.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yüksel Gökçedağ, Meclis Üyeleri; Aydın Avcı, Cafer Elmas, Ercan Düzgün, Hakkı Aynur ve Şükrü Keskin, Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Sak, Bilecik Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mert Yıldırım, Eski Bilecik Valimiz, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Elban, Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün ve beraberindeki heyeti kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir süre sohbet etti.

Başkan Ergün, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’a nazik kabulleri için teşekkür ederek görevinde başarı dileklerinde bulundu.

• BİLECİK TSO İZMİR VALİSİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’I ZİYARET ETTİ