Türk Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Komitesi İş Forumu’na katıldık.

• 22.04.2024

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen Türk Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Komitesi İş Forumu düzenlendi.

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Macaristan, Türkmenistan ve KKTC’den kadın girişimcilerin yer aldığı toplantıda Türk Dünyası’nın kadın girişimci gücünün geliştirilmesi adına atılacak stratejik adımlara ilişkin iş birliği imkanları değerlendirildi. Anılan toplantıya Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız N. Filiz Eğilmez katıldı.

• Türk Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Komitesi İş Forumu’na katıldık.