• 22.04.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Abdülselam Ağdağ ve Cemil İnce, Meclis Üyelerimiz; Aydın Avcı, Bahattin Baran, Belkiya Altıntop, Ercan Düzgün, Ertan Onur, Fatih Umutlu, Hanifi Çelik, Hakkı Aynur, Tobb Bilecik Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Nedime Filiz Eğilmez, Tobb Bilecik Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mert Yıldırım ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol, Bilecik TSO Meclis Üyesi Sabri Çobanoğlu’nu Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
  • Bilecik TSO Meclis Üyesi Sabri Çobanoğlu’na Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulunduk.