Coğrafi İşaretli Ürünlerimiz Hakkında Toplantı Yapıldı.

• 24.04.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde Coğrafi işaretli  ürünlerle ilgili yapmış olduğumuz proje kapsamında 5 ürün tescilimiz bulunmaktadır.
Bu kapsamda yapılacak diğer tescil başvuruları,  ürün çeşitliliği ve ürünlere katma değer yaratacak yeni çalışmalar için toplantı gerçekleştirilmiştir. Bu tescillerin ilimiz tanıtımında   yerel ürünlerinin pazarlanmasında önemli bir rol oynacağını beyan eden Bilecik Ticaret ve Sanayi Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün bu çalışmaların devam edeceğini önemle vurguladı.
Toplantıya Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mesut Kaplan, Bebka Bilecik Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Banuçiçek Güngördü ve Bebka Bilecik Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Yiğit Şahal ve Ticaret Sicil Müdür Yardımcımız Seda Yalçınkaya katıldı.
  • Coğrafi İşaretli Ürünlerimiz Hakkında Toplantı Yapıldı.