• 25.04.2024
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Ergün, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Şanlıurfa ziyareti kapsamında Şanlıurfa TSO’yu ziyaret eden Oda Başkanımız Sayın Mehmet Ergün, Şanlıurfa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Yetim ve Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Başkanımıza Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Tahir Gülebak eşlik etti.
Her iki odanın çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette Oda Başkanımız Sayın Mehmet Ergün, Şanlıurfa TSO’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa TSO Başkanı Sayın Mehmet Yetim ise, Oda Başkanımız Sayın Mehmet Ergün’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

• Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün’den Şanlıurfa TSO Başkanı Mehmet Yetim’e Ziyaret