• 17.07.2024

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 04. No’lu İnşaat Grubu Meslek Komitesi Temmuz Ayı olağan toplantısı 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü Komite Başkanı Bahattin Baran başkanlığında ve meslek komite üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantı, Komite Başkanı Bahattin Baran, Komite Üyelerimiz; Abdülselam Ağdağ, Ercan Öztürk, Güven Altınkılıç, Sadık Erol ve Oda Personelimiz H. Burak Burulday’ın katılımıyla gerçekleşti.

Sektördeki güncel konular masaya yatırılarak, yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı gündemdeki konuların görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından son buldu.

• Bilecik TSO 04 no’lu İnşaat Grubu Meslek Komitesi Temmuz Ayı toplantısı yapıldı.