Üyemize Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk.

• 18.07.2024

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Odamız 7 nolu Meslek Komite Üyesi Onur Öcek ve eşi Zehra Öcek’in ortağı olduğu Gölpark Pelitbahçe işletmesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Adem Akman ve Cemil İnce, Oda Genel Sekreterimiz D. Gürkan Akyol katıldı.

Başkanımız Mehmet Ergün, işletmemize coğrafi işaretli ürünümüz olan Çukurören biberi hediye ederek bu yörenin ürünlerinin kullanılmasının önemini dile getirdi.

Nazik ev sahiplikleri için Onur Öcek, Zehra Öcek ve Fatih Balaban'a teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.

• Üyemize Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunduk.