Bilecik Ekonomi Dergisi 2. Sayısı Yayınlandı

  • 06.05.2015
  • BilecikTSO

 

Değerli Üyelerimiz;

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ekonomik değişiklikleri ve gelişmeleri yakından takip etme, bu konularda sizleri en hızlı bir şekilde bilgilendirme ve sizlere en iyi bir şekilde hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Sadece ekonomik alanda değil sosyal ve kültürel alanlarda da üyelerine en iyi hizmeti verme gayreti ile değerli desteklerinizi de arkamıza alarak çıkmış olduğumuz bu yolda üçer aylık periyotlarla yayınlanacak olan BİLECİK EKONOMİ dergimizin 2. sayısı da hazırlanarak siz değerli üyelerimize ulaştırılmak üzere kuryeye teslim edilmiştir.

Dergimizin 2.sayısında da siz değerli üyelerimize ülkemiz ve ilimiz ekonomisinde meydana gelen ekonomik gelişmelerle ilgili bilgileri, Oda etkinliklerimizi, mevzuata yönelik güncel bilgileri aktarmaya çalıştık. Ayrıca Sektörel Analiz, röportajlar, başarı hikâyeleri, akademik araştırma ve makalelerin siz değerli üyelerimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.
Dergimizin Bilecik ili ve ekonomisine hayırlı olmasını diler, Saygılar sunarız.

 

BİLECİK EKONOMİ Dergisi 1. ve 2.sayılarını elektronik ortamda takip etmek için aşağıda ki linki kullanabilirsiniz.
 

http://www.bileciktso.org.tr/EDergi/tabid/9177/Default.aspx
 

  • Bilecik Ekonomi Dergisi 2. Sayısı Yayınlandı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç