BİLECİK TSO KARİYER ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ

  • 07.05.2015
  • BilecikTSO

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştireceği Kariyer Atölyesi’nin temel hedefi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrencilerinin kariyer yolculuğunda; onları, gerçek hayat işletmelerinin istediği koşullara en yakın senaryolara hazırlamak, etkili iş başvurularının temel ipuçlarını sunmak ve öğrencilerimize Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı işletmelerle birebir iş görüşmesi yapabilme olanaklarını sunmaktır.

Klasik kariyer günleri buluşmalarının aksine,Kariyer Atölyesi’nde öğrencilerin, okul ortamının dışında, hayatın biraz daha içinde, gerçek yaşam verilerine ulaşmalarının sağlanması hedeflenmiştir.

Kariyer Atölyesi Nedir?
Kariyer Atölyesi, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın bünyesinde oluşturulmuş bir topluluktur. Paydaşları; Sanayi Kuruluşları, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrencileri ve Sektör Çalışanlarıdır.
 

Kariyer Atölyesi’nin AmacıNedir?

Kariyer Atölyesi, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası platformunda, öğrenciler ile sektör arasında bir köprü oluşturmayı amaçlar. Bu amaçla Kariyer Atölyesi’ne kayıtlı öğrenciler ile sürekli iletişimi hedefler.

Kariyer Atölyesi Nasıl Çalışır?

Bilecik Şeyh Edebali ÜniversitesiÖğrencilerinin Kariyer Atölyesine kayıt olması ile süreç başlar.Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Kariyer Atölyesi’ne kayıtlı öğrenciler ile ilgili sektörü buluşturarak, öğrencilerin kariyer planlamasında aktif rol oynar. Öğrencileri staj imkânlarıylabuluşturur. Öğrencilere kariyer basamaklarında ihtiyaç duydukları eğitimleri sağlar. Öğrencilerle sanayi kuruluşlarını buluşturarak iş fırsatları yaratır.


 

  • BİLECİK TSO KARİYER ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ
  • BİLECİK TSO KARİYER ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç