DEĞİŞEN MEVZUATLAR IŞIĞINDA İŞ GÜVENLİĞİ VE YAPI İŞLERİNDEKİ UYGULAMALARI SEMİNERİ ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ

• 12.06.2015

Odamız organizatörlüğünde İlimizde faaliyet gösteren ve denetime tabi olan Yapı İşletmelerimize 11 Haziran 2015 Perşembe günü İş Güvenliği ve Yapı İşlerindeki Uygulamaları konulu bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

Odamız konferans salonunda düzenlenen Seminer, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Makine Yüksek Mühendisi Acuner ÖZKAN tarafından verildi.

A Sınıfı İSG Uzmanı Acuner ÖZKAN katılımcılara, İşverenlerin Yükümlülükleri, Örneklerle İşyerindeki Pratik Uygulamalar, İnşaatlarda Alınması Gereken Tedbirler ve Dokümantasyon ve Saha Uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Seminer, düzenlenen soru cevap kısmının ardından ve katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından son buldu.

• DEĞİŞEN MEVZUATLAR IŞIĞINDA  İŞ GÜVENLİĞİ VE YAPI İŞLERİNDEKİ UYGULAMALARI  SEMİNERİ ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ