Bosna Hersek İş Geliştirme Vakfı (BİGMEV) Ziyareti

  • 30.07.2015
  • BilecikTSO

 

 

Değerli Üyemiz;

 

Bosna Hersek İş Geliştirme Vakfı (BİGMEV) yöneticileri tarafından 4 Ağustos 2015 Salı günü 15:00-17:00 saatleri arasında Odamıza ziyaret gerçekleştirilecektir. Ziyaret kapsamında İlimiz ve Bosna Hersek arasındaki ekonomik ilişkilerin ve iş potansiyelinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bosna Hersek İş Geliştirme Vakfı (BİGMEV) arasında “Ticari İşbirliği” Protokolü imzalanacaktır.

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlimiz ve Bosna Hersek arasında ekonomik ilişkilerin ve iş potansiyelinin geliştirilmesine katkı sağlayacağına inandığımız bu ziyaret çerçevesinde, Bosna Hersek’in ticaret, yatırım ve işbirliği olanakları hakkında bilgi almak isteyen ve/veya yatırım ve ticaret taleplerini görüşmek isteyen üyelerimize Odamızda ikili görüşme imkânı sağlanacaktır.

 

Bosna Hersek’in ticaret, yatırım ve işbirliği olanakları hakkında bilgi almak isteyen ve/veya yatırım ve ticaret taleplerini görüşmek isteyen üyelerimizin 31 Temmuz 2015 Cuma günü 17:00’a kadar odamızla irtibata geçmesi önemle rica olunur.

 

Saygılarımızla.

 

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

Not: Bosna Hersek Hakkında Genel Bilgiler İçin Hazırlanan Kitapçığı Aşağıda ki " Bağlı Dosyalar" Bölümünden Temin Edebilirsiniz.

 

  • Bosna Hersek İş Geliştirme Vakfı (BİGMEV) Ziyareti

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç