DUBAİ BIG 5 ULUSLARARASI YAPI VE İNŞAAT FUARI İŞ GEZİSİ DUYURUSU

  • 03.08.2015
  • BilecikTSO

 


BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - DUBAİ
’de gerçekleştirilecek olan “BIG 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı”na 22 - 26 Kasım 2015 tarihleri arasında Odamız tarafından İş Gezisi organizasyonu düzenlenecektir.

NEDEN ZİYARET ETMELİ ?
- Dubai’de düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı, konusunda Dünyanın ve bölgenin en büyük ve en kapsamalı yapı etkinliği fuarıdır,
- Dünyanın her yerinden 80.000 'den fazla profesyonel ziyaretçi ve kesin alıcı ile irtibat kurma imkânı,
- 60 ülkeden 2.800 katılımcı ile beraber yenilikçi, sertifikalı binlerce ürün görme şansı,
- 35 yıldır tüm bölge üzerinde ve haricinde inşaat uzmanlarını çeken fuar olması,
- İnşaat ve Yapı sektöründeki son gelişmeleri yerinde görme imkânı.

FUARDA SERGİLENECEK ANA KONULAR ?

Banyo, Mutfak & Sağlık Gereçleri, Metal / Çelik / Alüminyum, Hizmetler Boru Hatları İnşaat, Sistemler Tesisat / Su Teknolojisi Taşıma, Dekoratif Ürünler Güvenlik ve Güvenlik Ekipmanları, Kapılar ve Pencereler İskele, Elektrik Sistemleri Yazılım / BT, Cilası (Kaplama, Boyama, Alçı, Fayansları), Özel İnşaat (Yüzme Havuzları, Çeşmeler) Yangın Söndürme ve Koruma, Termal Nem, Cam ve Cam, Koruma / Yalıtım, HVAC Araçlar, Peyzaj Ürünler ve Hizmetler, Ahşap, Plastik ve Kompozit, Mermer / Seramik / Taş gibi faklı gruplar altında ürünlerin sergileneceği “BIG 5 Dubai Uluslar arası İnşaat” fuarında şirketler ürünlerine ait yenilikleri aynı çatı altına tanıtma ziyaretçiler ise tanıma fırsatı bulacaklardır.

İŞ GEZİSİ PROGRAMI :

Organizasyon boyunca 4 yıldızlı bir otelde 4 gece & 5 gün konaklama yapılacaktır. Çift kişilik odada kişi başı ücret yaklaşık 1.350 Euro’dur. (Fuara katılacak kişi sayısına göre iş gezisi ücreti ve programı netleştirilecektir)

Fiyata Dahil Olan Hizmetler;

- İstanbul-Dubai Gidiş Dönüş Uçak Bileti,
- Havalimanı Vergileri,
- 4 Yıldızlı Otelde 4 Gece & 5 Gün Oda ve Kahvaltı Ücreti,
- Dubai Alan - Otel İç Transferleri,
- Dubai Otel - Dubai Fuar Alanı İç Transferleri,
- Resmi / Tesis Ziyaret Transferleri ve Organizasyonu,
- Dubai Şehir Turu,
- Çöl Safarisi,
- Dhow Cruise Akşam Yemekli Tekne Turu,
- Profesyonel Rehberlik Hizmetleri,
 

Odamız tarafından gerçekleştirilecek iş gezisi organizasyona katılacak firmaların (işletme temsilcisi, işletme sahibi, ortağı veya çalışanı) konaklama, ulaşım, rehberlik ve organizasyonla ilgili giderlerinin %60’ı, üst limiti 2.000 TL olmak koşulu ile KOSGEB tarafından desteklenecektir.
 

BIG 5 Dubai Uluslararası İnşaat Fuarı hakkında detaylı bilgi almak veya İş Gezisine katılmak isteyen üyelerimizin 14 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur.
 

Saygılarımızla.
 

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI


NOT: KOSGEB Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuar Desteklerinden Faydalanmak İsteyen Üyelerimizin KOSGEB Veri Tabanına Kayıt Olması ve destekle ilgili istenilen evrakları tamamlaması gerekmektedir.
 

KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Hakkında Detaylı Bilgi İçin;
http://www.kosgeb.gov.tr/istanbulanadolu/tr/content.asp?PID={8DCF7890-5B6C-49D9-904C-0FA4526F4D80}
 

 

Detaylı bilgi İçin; 0 228 216 00 11 – 12 (108) Seda YALÇINKAYA
 

  • DUBAİ BIG 5  ULUSLARARASI YAPI VE İNŞAAT FUARI  İŞ GEZİSİ DUYURUSU

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç