Bilecik Ekonomi Dergisi 4. Sayı Hazırlıkları Başladı

• 06.08.2015

Değerli Üyemiz;

Odamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyelerimizi ilgilendiren duyurulardan üyelerimizi zamanında ve doğru bir biçimde haberdar etmek amacıyla doyurucu içerik ve gündemlerle 3 aylık periyotlarla 80 sayfa olarak hazırlanan  BİLECİK EKONOMİ Dergisi 4. Sayısı hazırlıkları başlamıştır.

BİLECİK EKONOMİ Dergisi tüm üyelerimize ve kamu kurumlarına ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

BİLECİK EKONOMİ Dergisi’ne reklam vermek isteyen üyelerimizin Odamız ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI

Reklam sayfaları ve fiyat bilgileri aşağıda bilginize sunulmuştur.

Reklam Verilecek Alan

Fiyatı

Reklam Adedi

Dergi Arka Kapak (Dış)

2.000 TL

Dergi Arka Kapak (İç)

1.500 TL

Dergi Ön Kapak (İç)

1.750 TL

1 Sayı

Dergi İç Sayfalar (Tam Sayfa)

500 TL

1 Sayı

Dergi İç Sayfalar (Yarım Sayfa)

250 TL

1 Sayı

NOT     1) Fiyatlar KDV hariçtir.
             2) Reklam Tasarımı isteyen firmalara ücretsiz destek sağlanacaktır.

Dergimizi aşağıda ki linkler vasıtasıyla interaktif olarak takip edebilirsiniz.

www.bileciktso.org.tr

• Bilecik Ekonomi Dergisi 4. Sayı Hazırlıkları Başladı