İÇ KONTROL VE İÇ DENETİM PANELİ

  • 04.11.2015
  • BilecikTSO

  

İÇ KONTROL VE İÇ DENETİM PANELİ  

İÇ KONTROL VE İÇ DENETİMİN ÖNEMİNİN FARKINDA MIYIZ ?
 

Sayın Üyemiz;

Küresel rekabet içinde sürekli büyüme ve gelişmeyi hedefleyen şirketlerin, kontrol, denetim ve risk yönetimine öncelik verdiği görülmektedir. Hem mevcut varlıklarına, hem de gelecekteki büyümelerine yönelik riskleri en etkili ve verimli şekilde yönetmek, uzun vadede yüksek performans sergilemek için şirket içi kontrollerin yeterliliği ve denetlenebilir olması şirketlerin önceliğini oluşturmaktadır.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye İç Denetim Enstitüsü, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim ve Denetim Kulübü işbirliği ile “İÇ KONTROL VE İÇ DENETİM” Paneli 7 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 14.00’da Oda binamızda düzenlenecektir.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu başkanlığında düzenlenecek panelde; Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı, TİDE Onursal Kurucu Başkanı Ali Kamil Uzun “İÇ DENETİM HAKKINDA SORULMASI GEREKEN 10 SORU”, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selahattin Karabınar “FARKEDİLMEYEN YÖNETSEL ARAÇ OLARAK İÇ KONTROL” ve Yeminli Mali Müşavir Münir Şahin “İÇ DENETİM VE İÇ KONTROLÜN İŞLETMELERDE VERGİ VE KÂRLILIĞA ETKİSİ” konu başlıklarında sunumlarını gerçekleştireceklerdir.

İç Kontrol ve İç Denetim Paneli’ne katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 16.00’ya kadar Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur. 

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI
 

Kayıt Yaptırmak İçin;  0 228 216 00 11 – 12  (Dahili: 100) /  Yasemin KAPUKAYA

  • İÇ KONTROL VE İÇ DENETİM PANELİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç