KOBİ Proje Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

• 05.11.2015

150 bin TL’lik Destek İçin Son Başvuru 30 Kasım

KOBİ Proje Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı kapsamında işletmelerin Kurumsallaşmalarında ve Marka Yaratma hedeflerinde doğru stratejilere ihtiyaç duydukları gerçeğinden hareketle, “KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” ve “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş” konu başlıklarında işletmelerin hazırlayacakları projelere üst limiti 150.000 TL’ye kadar hibe desteği olmak üzere 55 Milyon TL’lik bir destek sağlanması öngörülmektedir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Bilecik İl Müdürlüğü işbirliğiyle KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” ve “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş” konu başlıklarında sağlanacak destekler hakkında bilgilendirmek amacıyla 10 Kasım 2015 Salı günü saat 14.00’da Oda binamızda yapılacak Bilgilendirme toplantısına katılımınızı bekleriz.

Bilgilendirme toplantısına katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 9 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 16.00’ya kadar Odamıza kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI