Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı Sn. Muhammet Fatih YAŞAR , Söğüt Belediye Başkanı Sn. İsmet SEVER, Yenipazar Belediye Başkanı Sn. İlhan ÖZDEN, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şükrü KESKİN’i makamında ziyaret etti.

• 08.01.2020

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik TSO yönetim kurulu Başkanı Sn. Şükrü KESKİN, bütün Kamu kurumlarımız ve siyasetçilerle iç içe çalışmaları gerektiğinin önemli olduğuna değinerek, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sn. Muhammet Fatih YAŞAR ve Parti Teşkilatına, Söğüt Belediye Başkanı Sn. İsmet SEVER ve Yenipazar Belediye Başkanı Sn. İlhan ÖZDEN’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.