Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında İmzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolünün Üçüncü Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan ÇELİK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma İVRENDİ, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan ŞİŞMAN, Genel Sekreter Özgür ERDEM ve Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yücel GÜRSOY katıldı.

Kurumlar arasında imzalanan protokolün amacı sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için okullarda eğitimi verilen meslek alanlarında öğrenci ve öğretmenlerin sosyal ve zihinsel becerilerinin geliştirilmesi, mesleki bilgi ve becerilerinin ve yabancı dil yeteneklerinin artırılmasıdır.