• 05.07.2021

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, ile birlikte  Tıp Fakültesi bünyesinde Morfoloji Binası olarak hizmet verecek olan Sağlık Bloklarında, tefrişatı Bilecik Ticaret ve Sanayi odası tarafından tamamlanan 2 adet amfide incelemelerde bulundular.

BŞEÜ Rektörü  Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR,  konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede “Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile ilimizdeki sanayici ve iş insanlarına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 28 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşen meclis toplantısında değerli üyelerimize üniversitemizi, çalışmalarımızı ve hedeflerimizi anlatarak destek talebinde bulunmuştuk. Aradan geçen bu kısa sürede birlik ve beraberlik içerisinde güzel işleri başarmaktan dolayı mutluyuz. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte de iş birliklerimiz güçlenerek devam edecek. Bu dersliklerin, üniversitemiz ve paydaşlarımız arasında bundan sonraki dönemde gerçekleşecek ortak çalışmaların lokomotifi olacağına inanıyorum. İlimizin ‘Sağlık ve Eğitim Şehri’ olması hedefimize tüm paydaşlarımızla ortak çalışmalarımız neticesinde ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü KESKİN, “Üniversite ve Sanayi arasındaki işbirliği Bilecik’imize çok ciddi katkılar sağlamaktadır. Şehrimizin ve Ülkemizin kalkınması adına Odamız ve Üniversitemiz arasındaki işbirliği artarak devam edecektir. Üniversitemizin gerçekleşen çalışmalarını yakından ilgiyle takip etmekte ve desteklemekteyiz.Odamız tarafından tefrişatı  gerçekleştirilen 2 adet amfinin Üniversitemize, İlimize ve kıymetli öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sözlerinde belirtti.

Ziyarete, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel EMİROĞLU ve  Bilecik TSO Genel Sekteri Doğan Gürkan AKYOL katıldı.

Ziyaretlerin ardından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından , Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde yeni kurulan Tıp Fakültesine ait hizmete girecek binada eğitim-öğretim hizmetlerine katkıda bulunmak üzere 1 adet 117, 1 adet 141 öğrencilik amfi sınıfının tefrişat’ının hibe edilmesine dair protokol, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN tarafından hayırlı olsun dilekleri ile imzalandı.

• Tıp Fakültesi bünyesinde Morfoloji Binası olarak hizmet verecek olan Sağlık Bloklarında, tefrişatı Bilecik Ticaret ve Sanayi odası tarafından tamamlanan 2 adet amfide incelemelerde bulundular.