• 18.08.2023
AK Parti yerel yönetimler genel başkan yardımcısı ve 27.Dönem Bilecik Milletvekilimiz Sn. Selim YAĞCI Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ü makamında ziyaret etti.

TSO bünyesine alınan yerli ve Milli Elektrikli Aracımız TOGG’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü gerçekleştiren YAĞCI, TSO Başkanımız Mehmet ERGÜN’e “Allah iyi günlerde kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin dileklerinde bulundu.”

Odamız Üyeleri ile Bilecik’imizin sorun ve beklentileri hakkında görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan ERGÜN , Sn. YAĞCI’ ya nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Ercan ÖZTÜRK, Eskişehir Bilecik Derneği Başkanı Ahmet SARAÇ ve Mehmet Akif AKYÜZ yer aldı.

• AK Parti yerel yönetimler genel başkan yardımcısı ve 27.Dönem Bilecik Milletvekilimiz Sn. Selim YAĞCI Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN’ ü makamında ziyaret etti.