• 12.08.2024
Sayın Üyemiz;

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yürütülen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında; eş zamanlı olarak, Dijital Dönüşüm Destek Programı ve Yeşil Dönüşüm Destek Programı da açıklanmış ve programlara dair Usul ve Esaslar 26 Temmuz Cuma günü yayımlanan Resmi Gazete’de yürürlüğe girmiştir.

Bu kapsamda; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TOBB iş birliğinde, söz konusu Programların tanıtımının yapılması ve süreçler hakkında bilgi paylaşılması amacıyla, 16.08.2024 tarihinde saat 14:00- 15:30 saatleri arasında ekte yer alan program uyarınca çevrim içi bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

İlgili üyelerimize saygı ile duyurulur.

Webinar Katılım Linki: https://tobb-org.zoom.us/j/93959367244?pwd=7YS6fGNbJcJStPceRzMx3baE5yJR4j.1

Şifre: 029733
  • YEŞİL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMI VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME WEBİNARI